El teu cistell : buit

A òptica valira considerem les lents de contacte com una manera de corretgir un problema refractiu i que, a vegades, pot tenir avantatges respecte l'us d'ulleres; Per exemple pacients amb graduacions mitges o altes, pacients amb una diferència de graduació entre un ull i l'altre (anisometropia), etc. obtindran en general una satisfacció visual més gran amb lents de contacte que amb ulleres.

Les lents de contacte avui en dia corretgeixen qualsevol tipus de graduació (miopia, hipermetropia, astigmatisme i presbícia) oferint sempre un gran confort. Posem a la seva disposició la millor tecnologia al millor preu. Li aconsellarem les lents de contacte que s'ajustin a les seves concretes necessitats.

Tant important són les lents de contacte en sí mateixes com l'us que en farem després d'elles. Nosaltres ens prenem molt seriosament aquest aspecte i per això, ens encarreguem de supervisar, des d'el principi fins el final, l'us que vostè fa de les seves lents de contacte, posant a la seva disposició les revisions necessàries i donant-li tota la informació oportuna.